Trainers


Jonathan Berte
CEO & Founder
Robovision

Jonathan leidt een team van AI computer vision experts. Hij studeerde af al Burgerlijk Ingenieur Toegepaste Fysica, gespecialiseerd in image processing.

Met een sterke reputatie als image processing partner in zowel het visuele, X-ray als infraroodspectrum voor applicaties in de automotive, diamant, textiel, FMCG en bouwindustrie.

Met een stabiel groeiend portfolio van steeds groter en complexere projecten, breidt Robovision zijn horizon uit richting Artificiële Intelligentie en Deep Learning, door een indrukwekkende toolbox te implementeren genaamd RVAI.
Leslie Cottinjé
CEO
Hello Customer

Leslie Cottenjé is CEO van technologiebedrijf Hello Customer, dat 'software as a service' aanbiedt aan grote organisaties. De afgelopen drie jaar groeide het uit tot een bedrijf met 20 medewerkers. Hello Customer is de intelligente CX-oplossing die bedrijven helpt écht klantgericht te worden dankzij artificiële intelligentie die klantfeedback analyseert en inzichten gericht verspreidt doorheen de organisatie.
Johan Loeckx
Lab Manager
AI Lab VUB

Johan startte als micropreneur toen hij 16 was, als designer, verkoper en onderhouden van software voor advocatenkantoren (1996). Hij ontving een MSc. in Electronic Engineering (2003), een MSc in AI (2004) en een PhD genaamd “Methods for Simulating and Analysing the Effects of EMC on Integrated Circuits” in 2010 van de KU Leuven. Johan was co designer van encryptie systemen om op een veilige manier patiëntgegevens uit te wisselen in de Belgische healthcare sector. In 2012 was hij co-founder van de tweede Vlaamse Freinet school in Brussel. Daarnaast is hij ook een actief muzikant.
Leander Schietgat
Business Developer
VUB

Leander Schietgat ontving zijn MSc. in Informatica en zijn PHd in Machine Learning bij de KU Leuven respectievelijk in 2005 en 2010. Zijn onderzoeksvelden zijn onder andere machine learning en data mining voor biowetenschappen. Momenteel is hij aan de slag als Business Developer in het Artificial Intelligence Lab van de VUB, verantwoordelijk om opportuniteiten te spotten om AI toe te passen, en samenwerkingen op te zetten met bedrijven en organisaties.
Rob Roemers
Manager BI Solutions
STIB / MIVB

Rob Roemers is verantwoordelijk voor data & analytics bij de Brussels openbare vervoersmaatschappij STIB-MIVB, samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor alle rapportage en analyses van het bedrijf. Dit gaat van traditionele BI rapportages over operationele reporting tot machine learning en data science. Hij heeft een achtergrond als ondernemer, gaf jarenlang trainingen voor oa. SAP en is een regelmatig spreker rond mobiliteitsdata op events zoals Hack Belgium, Polis, …
Christophe Robyns
CEO
Agilytic

Na jaren in consultancy en op data analytische projecten te werken, besloot Christophe Agilytic mee op te richten. Voordien ging hij te werk bij Deloitte en VOO. Hij is gespecialiseerd in Customer Relationship Management, predictive modelling, geavanceerde analytische tools en methodologie.

Als Burgerlijk Ingenieur in toegepaste wiskunde heeft Christophe een universitair certificaat in Statistiek en Data mining aan de KU Leuven.

In zijn vrije tijd geniet Christophe ervan om veldhockey te spelen met zijn vrienden.
Pierre-Alexandre Billiet
CEO
Gondola

Pierre-Alexandre Billiet startte zijn carrière als architect. Ondertussen heeft hij het roer omgegooid en bouwt hij als CEO van de Gondola aan een retail platform. Pierre-Alexandre heeft een sterke passie voor de impact van publieke, corporate en individuele consumptie op onze maatschappij. Als oprichter van The Retail Society, het Executive Programme in Retail and Consumer Goods Distribution en The Retail Academy is hij een expert in retail en consumptiegoederen.
Matthias De Clercq
Chief Customer Officer
Nexxworks

Matthias was 7 jaar aan de slag bij Coolblue, waar hij de laatste 2 jaren doorbracht als hoofd van de Belgische tak van Coolblue. Tijdens die periode kende het e-commerce bedrijf een sterke groei. Onder andere, bracht Matthias initiatieven als “CoolblueBezorgt” aan het licht in België, verhuisde hij Coolblue naar een nieuw hoofdkantoor en werden de eerste stappen gezet in het franstalig grondgebied van België. Toen Matthias bij Coolblue begon, stonden er 100 werknemers op de teller. Momenteel stelt Coolblue België 350 mensen tewerk. Met zijn ervaring gaat Matthias de uitdaging aan om de ambitieuze groeiplannen van nexxworks te ondersteunen.
Rik Vera
International Keynote Speaker
Nexxworks

Rik is een erkende thought-leader, wereldwijd keynote spreker en auteur van zakelijk bestseller “Managers The Day After Tomorrow”. Hij is een vertrouwd adviseur over onderwerpen als extreme customer centricity, innovatie in een digitaal tijdperk, veranderende business modellen, sales, marketing en bedrijven begeleiden met hun reis naar de ‘Day After Tomorrow’.